ششمین نشست هم اندیشی مدیران و دبیران امور شاهد دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه یک آمایشی کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، ششمین نشست هم اندیشی مدیران و دبیران دانشگاه های علوم پزشکی کلان منطقه یک آمایشی کشور با حضور مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر وزارت متبوع، دکتر مظفر پور ریاست دانشگاه و دکتر بابایی معاون آموزشی به میزبانی ستاد امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در دانشگاه برگزار گردید.

گفتنی است: در این جلسه آقای ابراهیم زاده مسئول امور ایثارگران ضمن خیرمقدم گویی گزارشی از عملکرد ستاد شاهد و ایثارگر ایراد نمودند
قابل ذکر است: دکتر رنجبر دبیر کلان منطقه یک آمایشی بیاناتی در خصوص اهداف و برنامه های نشست های هم اندیشی و گزارش عملکرد را ارئه داشتند.
همچنین در این نشست دکتر البرزی مدیر کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر در خصوص ضرورت بررسی امور آموزشی دانشجویان و برگزاری کلاس های تقویت بنیه علمی در حمایت از دانشجویانی که افت تحصیلی دارند و تشویق دانشجویان معدل بالا و ترغیب دانشجویان فعال جهت شرکت در جشنواره ملی ایثار بیاناتی ایراد نمودند.
این جلسه با برگزاری نماز جماعت و ادای احترام به مقام شامخ شهدا به پایان رسید .