آیین رونمایی از مجموعه ۴۰جلدی ره نامه در دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، آیین رونمایی از مجموعه ۴۰جلدی ره‌نامه (بیانات موضوعی مقام معظم رهبری) روز سه‌شنبه ۵ دی ۱۴۰۲ همزمان با دانشگاه های سراسر کشور در دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد.

گفتنی است: این مراسم با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر نیکزاد مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکتر اصغرنیا معاون دانشجویی و فرهنگی و جمعی از همکاران دانشگاه برگزار گردید.
قابل ذکر است:  حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر نیکزاد طی سخنانی به تشریح ابعاد شخصیتی مقام معظم رهبری پرداخت و ضمن اشاره به حوادث گوناگون دوران ۳۴ساله رهبری معظم له، تنوع و تکثر موضوعات و احاطه ایشان به مطالب را موجب شگفتی دانست.
همچنین دکتر اصغرنیا نیز طی سخنانی به بیان خاطراتی از برخی از فرماندهان نظامی، از هوش بالا و درایت مقام معظم رهبری در دوران جنگ مطالبی را بیان نمود.