سفر یکروزه وزیر بهداشت به دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر عین الهی وزیر بهداشت به اتفاق دکتر رحیمی معاون توسعه وزارت با همراهی دکتر سیدعلی مظفرپور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در سفر یکروزه به این دانشگاه از بیمارستان شهید رجایی بابلسر، بیمارستان نوین امیرکلا و ساختمان ترنج دانشکده دندانپزشکی بازدید نمودند.

گفتنی است: در بازدید از بیمارستان شهید رجایی بابلسر دکتر حسینی پور استاندار مازندران، دکتر باقرزاده نماینده مردم بابلسر در مجلس شورای اسلامی، آقای قلی‌پور فرماندار بابلسر و دکتر غلامی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران حضور داشتند.

همچنین سردار سعادتی و دکتر کریمی نمایندگان مردم شریف بابل در مجلس شورای اسلامی، دکتر گرجی معاون سیاسی امنیتی استاندار و فرماندار بابل از بیمارستان نوین امیرکلا و ساختمان ترنج دانشکده دندانپزشکی بازدید بعمل آوردند.