آغاز ثبت نام دوازدهمین سری آزمون جامع توجیهی بدو خدمت

ثبت نام آزمون های جامع حضوری و غیر حضوری توجیهی بدو خدمت در سراسر کشور کلید خورد

به گزارش روابط عمومی معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی بابل، ثبت نام دوازدهمین سری آزمون جامع حضوری و غیر حضوری توجیهی بدو خدمت در سراسر کشور کلید خورد و در مرحله حضوری  و غیرحضوری افراد واجد شرایط می توانند از تاریخ ۱۴۰۲/۹/۹ لغایت ۱۴۰۲/10/۱۲ با اعلام آمادگی در سامانه رشد وزارت متبوع جهت شرکت در آزمون اقدام نمایند.

قابل ذکر است زمان دریافت کارت ورود به جلسه آزمون حضوری از ۱۹ تا ۲۱ دی، زمان برگزاری آزمون جامع حضوری توجیهی بدو خدمت ۲۱ دی و زمان اعلام نتایح آزمون ۳۰ دی می باشد.

زمان برگزاری آزمون غیر حضوری جامع توجیهی بدو خدمت ۱۴۰۲/۱۲/۱۲ ساعت ۱۱ صبح بصورت کشوری و سراسری برگزار می گردد.
شایان ذکر است تنها کارمندانی امکان شرکت در آزمون جامع غیرحضوری را دارند که تاریخ تبدیل وضعیتشان (به یکی از حالت های پیمانی ، رسمی ، رسمی آزمایشی ، قراردادی و پزشک خانواده) قبل از تاریخ ۱۴۰۰/۵/۱۰ باشد.

جهت مشاهده اسامی افراد واجد شرایط اینجا کلیک کنید.