همایش پیاده‌روی ویژه بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل برگزار شد

مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل در امور بانوان از برگزاری همایش پیاده‌روی بانوان در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، دکتر یاسمن حبیب زاده گفت: به مناسبت میلاد فرخنده و با سعادت حضرت فاطمه الزهرا(س) و گرامیداشت روز مادر و زن همایش پیاده‌روی بانوان دانشگاه با حضور جمعی از بانوان دانشگاه برگزار شد.

دکتر یاسمن حبیب زاده  مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان نقش سلامت زنان در خانواده و جامعه را ضروری دانست و افزود: شادابی زنان باعث نشاط و سرزندگی در محیط خانه و جامعه خواهد شد.

وی در همین راستا ادامه داد: ورزش به عنوان یک نیاز اساسی جهت حفظ وارتقاء سلامت بانوان دارای اهمیت ویژه می باشد.

در این مراسم بانوان دانشگاه پس از طی نمودن مسیر پیاده‌روی با انجام حرکات نرمشی سبک در محوطه ورزشی محصور دانشکده پزشکی مسیر را تا محوطه باز جلوی مسجد دانشگاه طی نمودند.

در پایان این همایش که با حضور دکتر اصغرنیا معاون فرهنگی و دانشجویی و حجت الاسلام حبیبیان معاون نهاد رهبری، دکتر مبلغ الاسلام مدیر امور فرهنگی همراه بود به ۵ نفر از  بانوان شرکت‌کننده به قید قرعه جوایزی اهدا شد.

ادای احترام به مقام شامخ شهدای دانشگاه از دیگر برنامه ی این همایش بوده است.

سپس با تغذیه سالم از شرکت‌کنندگان پذیرایی بعمل آمد.