نشست سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل

به گزارش دفتر امور بانوان دانشگاه علوم پزشکی بابل، نشست فرشته پازوکی طرودی سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مازندران با دکتر سید علی مظفرپور رئیس دانشگاه با حضور دکتر یاسمن حبیب زاده مشاور امور بانوان در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست دکتر سید علی مظفر پور با تاکید بر تلاش های دانشگاههای علوم پزشکی در افزایش جمعیت، خواستار ورود سایر ارگان ها و نقش آفرینی آنها در مقوله جوانی جمعیت شدند.

در ادامه رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل گفت: باید جهت تکمیل و بهره برداری تنها مرکز درمانی تخصصی ناباروری سطح ۳ فاطمه الزهرا (س) اعتبارات لازم تأمین گردد.

سپس دکتر حبیب زاده مشاور امور بانوان ضمن قدردانی از تلاش های همکاران دانشگاه علوم پزشکی بابل جهت برگزاری جلسات منظم و ارائه گزارش های دقیق، خواستار ایجاد همکاری و توجه بیشتر استان با این دانشگاه شدند.

همچنین مسائل مربوط به جوانی جمعیت و خانواده، مشاوره قبل ازدواج، طرح نفس، سقط جنین و.. در این جلسه بررسی شد.