به گزارش روابط عمومی  مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه علوم پزشکی بابل، کارگاه های "طراحی تعاملی کلاس درس" و "تولید محتوا با تلفن همراه" با استفاده از نرم افزارهای کاربردی با تدریس دکتر نواز عمادی دکتری تخصصی یادگیری الکترونیکی دانشگاه علوم پزشکی تهران در روزهای سه شنبه 1402/11/24 از ساعت 10 الی 12 و چهارشنبه 1402/11/25 از ساعت 8:30 الی 10:30در سالن توانمند سازی معاونت تحقیقات و فناوری توسط مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی دانشگاه با همکاری واحد تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی مرکز پژوهش های علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.

گفتنی است: ظرفیت محدود جهت ثبت نام وجود دارد و به همرا داشتن لپ تاپ جهت شرکت در کارگاه الزامی میباشد. همچنین این کارگاه دارای امتیاز توانمند سازی و فرهنگی خواهد بود.

علاقمندان جهت مشاهده  لینک ثبت نام اینجا کلیک نمایند.