مستند "جهاد اکبر" دانشجوی شهید دانشگاه علوم پزشکی بابل

سردار شهید «سیدعلی اکبر شجاعیان» در ۱۳۳۹ در رکن‌کلای بابل در خانواده‌ای کشاورز متولد شد. دوره‌های ابتدایی و راهنمایی را در امیرکلا و دوره دبیرستان را در بابل با موفقیت گذراند و توانست در رشته تجربی دیپلم بگیرد. بعد از شرکت در کنکور سراسری در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بابل قبول شد.

مدت دو سال را به تحصیل پرداخت. ولی عشق به جبهه نگذاشت شهید در دانشگاه بماند و به جبهه رفت. در مدتی که در جبهه بود دو بار از ناحیه دست راست و شکم مجروح شد، ولی پس از بهبودی به مناطق جنگی بازگشت و سرانجام در تاریخ سی‌ام فروردین ۱۳۶۶ در ماووت عراق به شهادت رسید.

وصیت‌نامه شهید:

«برادران دانشجویم از یاد خدا غافل نباشید. به یاد داشته باشید که غیر خدا فانیست. پس باید دل به باقی سپرد، پس باید دل به باقی بست. چون شما برای زندگی آفریده شده‌اید نه برای مرگ. شما برای جهان آخرت آفریده شده‌اید نه برای دنیا. همواره در فکر خدمت در جهت رضای خدا باشید.»