فراهم بودن تمهیدات پزشکی ستاد تسهیلات نوروزی در مازندران

خدمات درمانی ستاد تسهیلات نوروزی از ۲۶ اسفند در استان مازندران و بابل فعال می شود.

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل «دانشگاه علوم‌پزشکی بابل» دکتر سیفی گفت: ستاد نوروزی بخش سلامت متشکل از سرپرست دانشگاه علوم پزشکی، معاونان، بازرسان سلامت و جانشینان  این اعضاء ، از ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ تا ۱۴ فروردین ۱۴۰۱ در استان و بابل برای ارائه خدمات درمانی فعال  می شود.

دکتر سیفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بابل خدمات ارائه شده بخش پزشکی و سلامت در این ستاد با فراهم بودن بیش از هزار تخت در بیمارستان‌های دولتی، ۲۵۰ تخت در بیمارستان خصوصی، ۷ تخت مراقبت‌های ویژه و ۱۵ مرکز ۱۱۵ اعلام کرد و افزود:  تمامی مراکز درمانگاهی، آزمایشگاهی، اورژانس‌ها و دندانپزشکی اورژانسی زیر پوشش این ستاد، در این ایام ۲۴ ساعته فعالند.

وی با بیان اینکه فعالیتهای بازرسی نیز مداوم صورت می گیرد، گفت: همه بیماران ویژه از جمله مادران پرخطر، بیماران دیالیزی، شیمی درمانی، پیوند اعضاء و بیماران سکته قلبی و مغزی در این مدت شبانه روزی پذیرش می شوند.