برپایی همایش ملی بهره‌وری در نظام سلامت

به گزارش روابط عمومی و امور بین‌الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل، مؤسسه عالی توسعه و تربیت مدیران نظام سلامت(معتمد) همایش ملی بهره‌وری در نظام سلامت را برگزار می نماید.

این همایش با محورهای نظام جامع سلامت الکترونیک، سازمان‌های بهداشتی درمانی هوشمند، سیستم‌های حامی تصمیم و داشبوردهای مدیریتی، بهره‌وری منابع انسانی، بهره‌وری در حوزه مدیریت منابع و مصارف، بهره‌وری در دارو و منابع مصرفی پزشکی، بهر‌ه‌وری در حوزه اموال سرمایه‌ای و تجهیزات پزشکی و اصلاح فرایندها برگزار می‌شود.

علاقه‌مندان جهت ارسال تجارب، می توانند به سامانه مدیریت دانش( km.behdasht.gov.ir ) مراجعه نموده و یا با دبیرخانه همایش در ستاد وزارت به شماره 02181452880 و دبیرخانه مدیریت دانش دانشگاه علوم پزشکی بابل با شماره 01132202547 تماس حاصل فرمایند.

گفتنی است: آخرین‌مهلت ارسال تجارب تا 30 شهریورماه 1401 خواهد بود.