کمک بیش از ۱۱۰میلیارد ریالی نیکوکاران حوزه سلامت شهرستان بابل در ایام کرونا

رئیس سازمانهای مردم نهاد و خیرین حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل از کمک بیش از ۱۱۰میلیارد ریالی نیکوکاران حوزه سلامت شهرستان بابل در ایام کرونا خبر داد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل دانشگاه علوم پزشکی بابل؛ دکتر اکبرزاده پاشا در تشریح خدمات خیرین وسازمانهای مردم نهاد شهرستان بابل، در پیشگیری و کنترل شیوع ویروس کرونا با اشاره به جذب کمک های نقدی وغیر نقدی بیش از ۱۱۰ میلیارد ریال اشاره کرد وگفت: اقدامات خیرین در حوزه سلامت را می توان به عنوان سرمایه گذاری قلمداد کرد.

دکتر اکبرزاده پاشا رئیس سازمانهای مردم نهاد وخیرین حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل با ذکر این نکته که خدمات و مشارکت صادقانه خیرین هزینه نیست بلکه سرمایه گذاری برای بهداشت،درمان و پژوهش جهت سلامت هموطنان است، بیان داشت: کرونا به همه ما نشان داد که اگر سلامتی نباشد اقتصاد،آموزش،فرهنگ وحتی تعاملات اجتماعی تحت تاثیر قرار می گیرد واز همین رو امنیت در سلامت جزو شاخص ترین ومهمترین مولفه های یک جامعه است و قطعا خیرات در این حوزه اهمیت ویژه ای دارد.

وی با اشاره به اینکه کمک خیرین به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی در ایام کرونا در زمینه تامین نیازها شامل دستگاه الکتروکاردیوگراف، ساکشن، کپسول اکسیژن، اکسی هود نوزاد، مانومتراکسیژن، یخچال دارویی، اسلیت لمپ چشمی، اقلام دارویی نظیر ویال لینزولاید، ونتیلاتورپرتابل، الکتروشاک، ویدئولارنگوسکوپ، ترمومتر لیزری، اکسیژن ساز پرتابل، لارنگوسکوپ، پالس اکسی متر، سونوگرافی پرتابل، انالایزر فلورسانس، اتوسکوپ، تشک مواج، اکسسوری مانتورینگ، تخت های مراقبت ویژه، اکوسونوگرافی، لب تاپ، دستگاه دیالیز، دستگاه انکوباکتور، دستگاه میکرو هماتولوژی، ویلچر، آبسردکن، دستگاه سدیمان، نبولایزرتنفسی، دستگاه یوپی اس سی تی اسکن، آمبوبگ، بخاری، ماسک، گان وسبدهای غذایی بوده است.

رئیس اداره خیرین وحوزه سلامت خاطر نشان کرد وگفت: در این سالها بیش از ۵۰۰ خیر با کمک های مالی فکری خود حوزه سلامت را مورد حمایت خود قرار دادند که بیشتر موارد همکاری آنان حوزه عمرانی، تجهیزات پزشکی وتامین زیر ساختهای حوزه سلامت بوده است.

وی در پایان اظهار داشت: اداره سازمانهای مردم نهاد وخیرین حوزه سلامت دانشگاه علوم پزشکی بابل آمادگی دارد جهت تسهیل رابطه بین دانشگاه وسمن ها، نیکوکاران و .. مربوطه هماهنگی های لازم را به عمل آورد تا زحمات خیرین در این حوزه مفید واقع شود.